Vacature (Junior) geohydroloog

Vacature Junior geohydroloog bij WKDE

Ben jij op zoek naar inhoudelijke diepgang en vrijheid om jouw vernieuwende ideeën uit te werken en te realiseren? Als adviseur op het gebied van bodemenergie zijn we op zoek naar een nieuw collega. Ben jij de bevlogen geohydroloog die ons helpt om nog beter te worden? En wil je samen met je team werken aan het bodem- en watersysteem van de toekomst en zo bijdragen aan een duurzame en klimaat adaptieve leefomgeving? Reageer dan op deze vacature en kom WKDE versterken als specialist geohydroloog.

Het betreft een functie van 32 tot 40 uur, minder uren in overleg. Je werkt zowel op locatie van de projecten, maar je zult ook regelmatig op de vestiging van WKDE aanwezig moeten zijn, deze is gevestigd in Heerde.

Wat ga je doen?
Je bent onderdeel van ons team watersystemen en werk je aan uiteenlopende projecten op het gebied van geohydrologie in zowel landelijk als stedelijk gebied. Denk hierbij aan modelstudies voor open en gesloten energiesystemen voor landelijk en stedelijk gebied, complexere bemalingsadviezen en bodemenergie. We werken veelal aan integrale projecten waardoor er veel raakvlakken zijn met klimaatadaptatie, eco(hydrologie), oppervlaktewater, waterkwaliteit, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling en landschap.

Over WKDE

Waterkracht Duurzame Energie BV adviseert, ontwerpt en realiseert systemen zowel individueel (1 woning of bedrijf) of collectief (voor meerdere afnemers).

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke en uitdagende werkplek, waar altijd plek is voor ontwikkeling. Salaris in overleg.

Soliciteren?

Reacties ontvangen wij graag op info@wkde.nl, voorzien van een Nederlandstalig cv en een korte motivatie.

Zodra je gesolliciteerd hebt, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Heb je toch nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!